Wij faciliteren individuen, teams en organisaties in hun ontwikkeling!

Dit doen wij op onze ‘eigen wijze’, vanuit de verbinding die wij aangaan.  Wij werken vanuit de overtuiging dat iedereen van betekenis is en een belangrijke rol speelt binnen teams en organisaties. Dit doen wij resultaatgericht, zakelijk vanuit het menselijke aspect.

Zoals je hieronder kunt zien doen we dat op heel veel vlakken.

Persoonlijke Coaching

Leiderschapsontwikkeling

Teamontwikkeling

Loopbaan assessment

Team assessment

Feedback & Feedforward

Organisatie/team opstellingen

Team analyses

Organisatie scan

Teambuilding

Talent Xperience

Communicatie trainingen

Non Violent Communication

Burn-out coaching

Bore- out coaching

Persoonlijk Leiderschap

Organisatie Ontwikkeling

HR development

TransActionele Analyse

Hoe wij dat doen

Onze ontwikkelprogramma’s hebben een gezamenlijk doel: het beoogde resultaat behalen. In ons werk maken we gebruik van onderbouwde werkmethodieken en gevalideerde analyses. Toegankelijk op ieder level en niveau. Onze ontwikkelsessies bestaan uit theorie, afgewisseld met praktijk, het is altijd een interactief programma waarbij ervaren en doen belangrijk is.

We starten ontwikkelprogramma’s wanneer nodig met een nulmeting, doen een tussentijdse meting en een eindevaluatie. Wij brengen zichtbaar in kaart dat wat wij doen ook effect heeft.

Ontwikkelen is ons vak waarbij onze eigen ontwikkeling cruciaal is voor alles wat wij doen.

Wij werken vanuit diverse wetenschappelijk onderbouwde theorieën zoals: Transactionele Analyse van (Eric Bern), team ontwikkel model (P. Lencioni), Proces Communication en Drivers (T. Kahler), Gedrag (Jung), Leadership code, (Dave Ulrich) Non Violent Communication van (Marshall Rosenberg), de ijsberg van MC Cleland; positieve psychologie en Systemisch werk (B. Hellinger).

Vanuit deze theorie en stromingen hebben we verschillende analyses en scans ontwikkeld die het team, de organisatie of het individu inzicht geven.  Meer hierover kun je vinden op de webpagina assesmentcenter.

Wil jij ook Eigen | Wijs | Ontwikkelen?
wij staan graag voor jou klaar.

Niet zomaar 'gewoon' een aantal van de organisaties waar wij met liefde faciliteren in ontwikkeling

Vanaf de start van Humanwise werken wij voor een grote diversiteit aan organisaties. Wij zijn dan ook erg trots op de resultaten die we voor en met hen hebben mogen realiseren en, nog belangrijker, daar zijn zij ook erg trots op.

Laten we elkaar ontmoeten.