Ondernemend Nederland

Humanwise in RTL7 Ondernemend Nederland

De Eye Media programmamanager van onder andere de RTL 7 tv programma’s Woontips en LifeStyle Experience vroeg Humanwise deel te nemen aan het programma Ondernemend Nederland.

‘Het TV programma had een thema uitzending over Mens en Organisatie Ontwikkeling. In dat programma werd ontwikkeling van organisaties belicht vanuit de ICT zijde, de financiële kant èn vanuit het menselijke aspect. Via via waren ze bij Humanwise terecht gekomen. Op de Humanwise website sprong met namede benadering van leiderschapsontwikkeling eruit en dat was reden voor de redactie om contact op te nemen, en te vragen om bij te dragen aan het programma Ondernemend Nederland.  

Voor Humanwise is de menselijke factor de belangrijkste factor die bepalend is voor het succes van organisaties.  Vanuit de gedachte dat mensen en organisaties van grote betekenis zijn en waarde aan de samenleving toevoegen vanuit Eigen verantwoordelijkheid en specifiek Talent en Passie, zet Humanwise haar ontwikkelprogramma’s in. Een directere link kon er niet zijn voor de redactie.

Na opnames op de markt van Steenwijk, waar enkele klantrelaties van Humanwise waren uitgenodigd om deel te nemen aan het programma, gingen de opnames binnen bij De Heren van de Rechter verder. Hier vertelde Willem kort wie Humanwise is, wat ze doen en wat Humanwise Leadership inhoudt. In de bovenzaal vond een mini werksessie plaats waar de genodigden een korte introductie vanHumanwise Leadership kregen. Er werden sfeershots gemaakt en werd o.a. Romy Snoeijenbos, Manager HR Expertise Centrum en Specialist Management-, Talent- en HR Development van Isala geïnterviewd over de ontwikkelprogramma’s van Humanwise en hoe de samenwerking tussen Isala en Humanwise verloopt.

Ook Janneke Huizeling, P&O adviseur van Woonservice, vertelde vol trots over ontwikkelprogramma’s die momenteel binnen de wooncorporatie worden verzorgd door Humanwise.

Bekijk hier het filmpje van Humanwise dat 29 april onderdeel was van het programma Ondernemend Nederland