Willem Manuputty

Grondlegger van Humanwise is Willem Manuputty. Jongste telg uit een groot gezin van 9 kinderen. Opgegroeid in een Moluks Nederlands gezin. Waar tradities, normen en waarden met de rijstlepel zijn ingegoten. Waar zelfstandigheid, gezamenlijke verantwoordelijkheid en zorgzaamheid snel aangeleerd werd.

Willem zijn rugzak is gevuld met een Bedrijfskundig HR-opleiding,  aangevuld met diverse opleidingen, cursussen en trainingen op HR-vlak, gedrag & communicatie, sociale psychologie, Polyvagaal therapie en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast een schat aan werkervaringen op zowel operationeel als tactisch en strategisch niveau in horeca, detailhandel en HR-dienstverlening.

Een veelzijdig man in belangstelling, ervaring en bovenal in kwaliteiten. Zijn repertoire omvat succes als ondernemer, facilitator, trainer en coach. Daarnaast is hij gesprekspartner bij tactische en strategische vraagstukken en dilemma’s. Geeft hij lezingen en presentaties.  Willem luistert zorgvuldig en geeft vanuit een evenwichtige attitude zijn antwoord of een reflectie, die helpend is. Een bescheiden attitude, voorkomend en tevens allround deskundig en hands on.  Een kwaliteit die in het oog springt, is zijn vermogen om mensen in beweging te krijgen en mee te nemen. Zelfs eigenzinnige managers en bestuurders. En dat doet hij op een prettige wijze, met respect, ieder in zijn waarde latend en toch onmiskenbaar duidelijk en met resultaat.