Ben je op zoek naar nieuwe manieren om jouw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ben je professional, leidinggevende of in ontwikkeling naar een leidinggevende rol? Wil je leren hoe je een positieve en duurzame impact kunt hebben op jouw team en organisatie? Dan is het programma: Polyvagaal Leiderschap – “Komen tot de kern” speciaal ontworpen voor jou.

In deze baanbrekende training dompelen we je onder in de fascinerende wereld van de polyvagaaltheorie, een revolutionaire benadering van het begrijpen van menselijk gedrag en relaties. We gaan dieper in op het concept van verbinding en hoe dit van invloed is op jouw leiderschapsstijl. Tijdens de training leer je hoe je de polyvagaaltheorie kunt toepassen om een omgeving van veiligheid, vertrouwen en empathie te creëren. Je ontdekt hoe je jouw eigen emoties en die van anderen kunt herkennen en effectief kunt beheren. Dit stelt je in staat om sterke relaties op te bouwen en een positieve teamdynamiek te bevorderen. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door middel van interactieve sessies, groepsdiscussies en praktische oefeningen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw leiderschapsvaardigheden in realistische scenario’s toe te passen en direct feedback te ontvangen.

Daarnaast bieden we ondersteuning na de training om ervoor te zorgen dat je de opgedane kennis succesvol kunt integreren in jouw dagelijkse werk. De voordelen van deze training zijn enorm. Je zult in staat zijn om effectieve beslissingen te nemen in stressvolle situaties, conflicten op te lossen met mededogen en jouw team te inspireren om hun volledige potentieel te benutten. Bovendien zal je merken dat je zelfvertrouwen als leider groeit en dat je betere resultaten behaalt op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Mis deze unieke kans niet om jouw leiderschap te transformeren. Meld je vandaag nog aan voor onze training “Polyvagaal leiderschap: komen tot de kern” en zet de eerste stap naar een meer verbonden en succesvolle toekomst als leider.

Werkmethode

We werken in kleine groepen van 6-10 deelnemers. Het werken met fundamentele leervragen in deze kleine groepen ervaren deelnemers als verhelderend, confronterend, stimulerend en plezierig. Het versnelt het individuele leerproces. In dit ontwikkelprogramma werken we o.a. met opstellingen volgens de Hellinger en Ruppert methode.

Inhoud

Naast de Polyvagaal theorie van Dr. Stephen Porges leer je methodieken en kennis toe te passen vanuit: Systemisch werken, B. Hellinger, Transactionele Analyse, E. Berne, Zelfdeterminatie, Deci & Ryan, Polyvagaal theorie, Deb Dana, Systemisch coachen, Jan Jacob Stam

Algemene informatie

  • Aantal deelnemers: 6 – 10 personen
  • Jouw investering: € 4.295,00 (excl. btw, inclusief overnachtingen, lunch, diner, werkboek en assessment)
  • Begeleiding: Annouk Koppelman & Willem Manuputty
  • Data en tijden:
  • Module 1: 14 & 15 oktober 2024 incl. avondprogramma en overnachting
  • Module 2: 20 & 21 november 2024 incl. avondprogramma en overnachting
  • Module 3: 9 & 10 januari 2025 inc. avondprogramma en overnachting
  • 2 individuele coach gesprekken 
  • Locatie: Volgt z.s.m.
  • Download hier alle informatie: flyerpolyvagaalleiderschap

Meld je hier aan voor de opleiding Polyvagaal Leiderschap

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam