Humanwise Team Ontwikkel Programma's

Team Ontwikkel Programma’s zijn programma’s die op maat worden gemaakt, afgestemd op wat er nodig is binnen een team. Onderstaande thema’s zijn voorbeelden die kunnen worden verwerkt in het programma. Ze kunnen ook afzonderlijk kunnen worden ingezet op specifieke vragen binnen teams.  

  • TeamCoaching
    Met het op maat samengestelde Humanwise teamcoachingsprogramma laten we teams optimaal floreren. Met aandacht voor het individu, de teamleider en het team als totaal. Teamcultuur, vertrouwen, omgaan met conflicten en focus op het resultaat. Het creëren van commitment en persoonlijk verantwoordelijkheid nemen, het komt allemaal aan bod.
  • Omgaan met verandering
    Veranderingen roepen vaak weerstand op, wat is hiervan de onderliggende oorzaak, wat is er nodig om vertrouwen te krijgen in vernieuwing en ontwikkeling en dus verandering. Een specifiek programma dat het team helpt in de wereld van continu veranderen.
  • Talent Xperience
    Hoe werken jij en je collega’s samen, kunnen jullie onder druk optimaal presteren? Benutten jullie alle talenten maximaal? En hoe gaan jullie om met het geven en ontvangen van feedback? Creëer vertrouwen en saamhorigheid, maak talenten inzichtelijk en krijg inzicht in je collega’s en de kracht van je team.

Laten we elkaar ontmoeten.

Wil jij ook Eigen | Wijs | Ontwikkelen?
wij staan graag voor jou klaar.