Humanwise Organisatie Ontwikkel Programma

Stel dat iedereen binnen jouw organisatie werkt en leeft vanuit wie hij/zij is met zijn/haar eigen unieke talenten. Vanuit gedeelde normen en waarden, vanuit focus op een gedeeld doel. Stel dat dàt mogelijk zou zijn.

Organisaties moeten dealen met veel veranderingen en onzekerheden. Werknemers zijn minder gemotiveerd, burn-outs en bore-outs zijn veel voorkomende verzuim oorzaken. Er ligt een druk op management en medewerkers. Als organisatie wil je aansluiten bij de snel veranderende wereld, wetgeving en marktontwikkelingen. Hoe pak je dit efficiënt aan?

Humanwise biedt een antwoord. Wij helpen je om jouw organisatie te laten aansluiten bij het huidige en toekomstige tijdperk. Met aandacht voor meer autonomie en gedrevenheid, werkbevlogenheid en vitaliteit. Met als doel een grotere tevredenheid onder management, medewerkers en relaties.

De  Humanwise Organisatie Ontwikkel Programma’s zijn inspirerende, maatwerkprogramma’s die inzetten op het benutten van het volledig aanwezige potentieel van de organisatie en haar medewerkers. Samen schetsen wij een venster op de organisatie van de toekomst, vertrekkend vanuit de organisatie WHY. Door middel van een praktisch programma, met specifieke thema’s voor HR, Management en Medewerkers. Waarna het geleerde in de praktijk wordt ingezet en geëvalueerd. (het HOW & WHAT).

Afspraak maken? Bel ons en wij maken graag kennis met u. Ons telefoonnummer is 0521 53 58 09

Laten we elkaar ontmoeten.

Wil jij ook Eigen | Wijs | Ontwikkelen?
wij staan graag voor jou klaar.