Humanwise Programma: Ervaren van Stress en Emotionele Competentie

Het Humanwise Persoonlijk Ontwikkel Programma helpt jou te groeien als mens en als professional!

Ontdek de diepten van je innerlijke wereld en ontwikkel veerkracht tegenover stress met onze driedaagse training, gebaseerd op het baanbrekende werk van Gabor Maté, Stephen Porges en Deb Dana.

Verkenning van Stress en Zelfbewustzijn

Dompel jezelf onder in een veilige en ondersteunende omgeving terwijl we samen de oorsprong van jouw stress verkennen volgens het inzicht van Dr. Gabor Maté. Leer hoe vroege ervaringen, zowel fysiek als emotioneel, onze stressreacties vormgeven en ontdek krachtige strategieën om deze reactie te begrijpen en te veranderen. Door diepgaande zelfreflectie en interactieve oefeningen zul je een dieper begrip ontwikkelen van je eigen stresspatronen en hoe deze je dagelijkse leven beïnvloeden.

Het Polyvagaal Perspectief op Emoties

Verdiep je in de wereld van het polyvagale systeem met inzichten van Dr. Stephen Porges. Leer hoe dit systeem onze emotionele reacties reguleert en hoe het begrip ervan ons kan helpen om veerkrachtiger en bewuster te reageren op stressvolle situaties. Met praktische oefeningen en groepsdiscussies zul je de kracht van je eigen autonome zenuwstelsel ervaren en leren hoe je het kunt gebruiken om emotionele balans te bereiken, zelfs in uitdagende omstandigheden.

 

Integratie en Empowerment

Maak je persoonlijke reis compleet door de inzichten en vaardigheden van de eerste twee dagen in de praktijk te brengen. Leer hoe je de kennis van stress en emotionele competentie kunt toepassen in je dagelijkse leven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met gerichte begeleiding en ondersteuning van onze ervaren faciliatators zul je concrete stappen zetten om je emotionele competentie te versterken en een leven te leiden dat meer in lijn is met jouw ware Zelf.

Maak een start en ontdek hoe je stress kunt ombuigen naar een kans voor groei en ontwikkeling. Bevrijd jezelf van ketens van angst en spanning, en omarm een leven van veerkracht, verbondenheid en innerlijke rust.  Download hier meer info en schrijf je direct in!

 

 

 

Laten we elkaar ontmoeten.

Wil jij ook Eigen | Wijs | Ontwikkelen?
wij staan graag voor jou klaar.