donderdag 17 maart 2022 organiseren Kompas Zuidlaren en Humanwise een interactieve ontmoeting in Villa Rams woerthe in Steenwijk speciaal voor leidinggevenden en HR(D) in de zorgsector. Een middag waarin:

Je wordt meegenomen in een verassend driegesprek. Onderwerp van gesprek zijn de overeenkomsten maar zeker ook de verschillen in beleving hoe het werken en ontmoeten eruit ziet in een wereld na en met Covid
Een ontmoeting humanwise met Pascale Franckaert, RVE manager IC en Traumazorg, Isala Ziekenhuizen Zwolle
 
Bastiaan Hollander, creatief partner van 1609bold Zuidlaren
 
Eelko Sieval, ondernemer en eigenaar van Sieval Dedicated Solutions,
Topgroen, Woontotaal en boardmember Stichting RRDF

Na een korte break gaan we door met een ontmoeting

humanwise waarin
 Marcel Kooi en Hedwig Jacobs van Kompas Werkt vertellen over hoe zij taboes in de organisatie bij de kop pakken in hun ontmoetingen met medewerkers die te maken hebben met financiële problemen.
nemen Willem Manuputty van Humanwise en Annouk Koppelman, manager M&O van Nij Smellinghe je mee in hoe de aanpak van positieve psychologie gecombineert met Transactionele analyse en systemisch werken, zorgt voor versterkt (persoonlijk) leiderschap en meer verbondenheid en gezamenlijkheid in organisaties.

als klap op de vuurpijl neemt Adjiedj Bakas je mee in de wereld na de pandemie. We leven niet meer in een tijd van verandering, maar in een verandering van tijd. Nadat de Covid pandemie de oude wereld in 2020 heeft wakker geschud, zijn we nu in de Tijd van Chaos beland, een tijd die onze toekomst herdefinieert.

Een nieuwe industriële revolutie wordt veroorzaakt door o.a. digitalisering, een energie- en mobiliteits revolutie en een globaal politiek bewustzijn. Het zal tot enorme veranderingen zorgen in de zorg, (voeding) industrie, reizen en productie. We zullen leren leven met virussen en pandemieën, welke ons blijvend zullen opjagen. Maar uiteindelijk zal het leiden tot een nieuwe wereldwijde Renaissance.

Wat zijn de invloeden en gevolgen hiervan specifiek voor de zorgsector? Drs. Adjiedj Bakas laat het zien en horen in deze inspirerende ontmoeting.

is het tijd voor persoonlijke ontmoetingen en nodigen wij je uit voor een hapje en een drankje in de prachtige hal van Villa Rams Woerthe

Wanneer: 17 maart 2022 Tijd: 13.00 – 18.00 Waar: Villa Ramswoerthe Steenwijk

Voor deze bijeenkomst gelden de huidige regels omtrent Covid en de CoronaCheckApp
 

Dit event wordt u aangeboden door: